Jump to content

engine mounting


triumphspitfire.eu

Recommended Posts

@ Velocità rosso : I perfectly understood his Italian. I hope good for my English .....
- there are no abnormal vibrations;
-  fitting perfectly in line
always pulls the right mounting. I think that the engine torque increases stress on the right.
Perhaps will mount support polyurethane to the right of the engine (below)

@ timraven : I hope not to get to this extreme solution

Many thanks for your kind answers

Link to comment
Share on other sites

I replaced the ones on my Mk4 a while back and within a couple of hundred miles they were as bad if not worse than the ones i took off.
i was just putting it down to poor quality mounts.
Are the mounts available from different suppliers all from the same manufacturer or is there a particular supplier that would have better quality ones.
Tony

Link to comment
Share on other sites

Richard_B wrote:
I would check the engine position in the chassis.

If you have a normal Triumph engine, even a tuned one. You should not be having such a fail rate.

To me it sounds like that mount is being stressed. Maybe a spacer is required?


Hi Richard,
my engine it's original. The spacer are fitted many time ........  I have not solved !  :'(

Link to comment
Share on other sites

2884 wrote:
I replaced the ones on my Mk4 a while back and within a couple of hundred miles they were as bad if not worse than the ones i took off.
i was just putting it down to poor quality mounts.
Are the mounts available from different suppliers all from the same manufacturer or is there a particular supplier that would have better quality ones.
Tony


I think just same
On Ebay i purchased  NOS mountings from USA.
I hope good results

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...