Jump to content

SteveSpit

Recommended Posts

Hi guys well I got the head gasket fitted and finally after a couple of weeks back and forth with Rimmers I now have a nice stainless tubular manifold on the car. However what I have noticed is the on the drivers side the engine appears to have sunk on it's mounting. Where the ruber bush fits on to the mounting bracket there's about an inch of the bracket showing, run your hand round the bottom of the bush and you can feel that it isn't fully sitting on the bracket. Checked the passenger side one and the rubber mount sits flush top and bottom.

What should I be looking for as a cause and how can I rectify?

Many thanks

Link to comment
Share on other sites

Steve,
That sounds as if the mounting has had the rubber come loose from the steel. The cure would be a new mounting.
                                                                                  All the best,
                                                                                  Paul

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...